Ervaring

Hieronder Bart zijn verhaal.

Ik groeide op in de agrarische sector en kreeg het buitenleven dus met de paplepel binnen. Na mijn opleiding deed ik gedurende 4 jaar ervaring op bij verschillende bedrijven.

In 2004 ben ik als zelfstandige gestart. In het begin bestonden mijn activiteiten hoofdzakelijk uit tuinen snoeien, scheren en aanplanten.
Omdat bouw en constructie me altijd geboeid heeft, stapte ik een aantal jaren geleden over naar de uitwerking van volledige tuinprojecten. Daar kan ik als tuinarchitect de nodige architectuur en visie aan toevoegen.

Vervolgens stapte mijn vrouw Sylvie mee in het bedrijf.

Afbeelding project Dejonghe Phillipe
Afbeelding project De Beir

Ons bedrijf heeft vier tuinarchitecten in dienst. Daarnaast doen we een beroep op enkele freelance ontwerpers. Op het terrein krijgt ons team versterking van meer dan 20 werknemers, elk met een eigen functie volgens hun opleiding en vaardigheden. Wij voeren totaalprojecten uit met onder andere ook zwembaden.

Ik ben ook bestuurslid van de beroepsvereniging Pro4Green en woon vakbeurzen en vergaderingen bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, materialen en planten.

©2019 Tuinonderneming Monbaliu | Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Disclaimer | BTW BE 0834 758 739