Ervaring

Het buitenleven werd me met de paplepel ingegeven, doordat ik opgegroeid ben in de agrarische sector. Na mijn opleiding heb ik gedurende 4 jaar ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven.

In 2004 ben ik als zelfstandige gestart. In het begin waren mijn activiteiten hoofdzakelijk snoeien, scheren en aanplanten van tuinen.
Door mijn interesse in bouw en constructie, zijn we sinds een aantal jaren overgestapt naar de uitwerking van volledige tuinprojecten, waar ik als tuinarchitect de nodige architectuur en visie kan plaatsen.

Daarna is mijn vrouw Sylvie mee in het bedrijf gestapt.

Afbeelding project Dejonghe Phillipe
Afbeelding project De Beir

Op ons bureel hebben we drie eigen tuinarchitecten en daarnaast werken we ook met enkele freelance ontwerpers. Op het terrein hebben we 20 werknemers die elk hun functie hebben volgens hun opleiding en vaardigheden. Wij plaatsen zowel opritten als tegel- en houten terrassen, vijvers en zwemvijvers en zwembaden.

Ook aanplanting van kleine en grote planten, bomen en aanleggen van gazons.

Ik ben tevens ook bestuurslid van de beroepsvereniging Pro 4 Green en woon vakbeurzen en vergaderingen bij om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken, materialen en planten.

©2019 Tuinonderneming Monbaliu | Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Disclaimer | BTW BE 0834 758 739