The black & white house

Landelijk - klassiek

Afbeelding project The black & white house

Architect: Français Vandamme – Zwembad: PPC overloopbad van Biopool

Deze landelijke tuin is aangelegd met natuurlijke verhardingsmaterialen. Groen is hier de basisdrager van de tuin. Leegte voelen brengt rust, en omdat rust in elk project van groot belang is, hebben we veel open ruimte gelaten. Als ontwerper probeer ik de omgeving altijd mee in de tuin te trekken. Om dat te bereiken, hebben we er hier voor gekozen om op de perceelgrenzen geen klassieke haag te plaatsen maar gebruik te maken van de bosrand van de streek, aangevuld met eigen groen en rododendronwallen. Daarnaast hebben we over het hele terrein ongedwongen bomen geplant. Het gazon werd licht glooiend aangelegd, wat de tuin een andere dimensie verleent. Als afronding hebben we ook hier een uitgekiende tuinverlichting uitgetekend, waardoor het ook ‘s avonds aangenaam toeven is in de tuin.

Afbeelding project The black & white house
Afbeelding project The black & white house
Afbeelding project The black & white house
Afbeelding project The black & white house
Afbeelding project The black & white house

©2019 Tuinonderneming Monbaliu | Alle rechten voorbehouden | Privacy policy | Disclaimer | BTW BE 0834 758 739